Beregning af afvigelse i á conto-betaling ved indflytning

Når du er nyindflytter er der stor sansynlighed for at du skal efterbetale, når varmeregnskabet gøres op. Det kan derfor være fornuftigt at få reguleret á conto-varmebidraget frem til den 31. maj, hvor varmeregnskabet afsluttes.

Herunder kan du indtaste dine data og få en ide om, hvor meget du har risiko for at komme til at efterbetale.

Skriv din nuværende á conto pr. måned:  kr. .

Vælg din indflytningsdato:      

Indtast din månedlige á conto og vælg indflytningsdato
Skriv dit aconto-beløb pr. måned og tryk på knappen
Vælg dato i dropboksen
Beregningen viser at du skal forvente at ca.0 kr. .når varmeregnskabet gøres endeligt op.
Beregningen viser at afvigelsen i indbetaling af á conto-bidrag har betydet/vil betyde ca.0 kr. . ved den endelige opgørelse af varmeregnskabet.

0

Det varmeår du er indflyttet i er afsluttet pr. 31. maj, og beregninger foretaget med denne beregner vil derfor kun kunne give dig en idé om hvilken indflydelse et evt. á conto-efterslæb vil have/har haft på din endelige varmeopgørelse.

Det varmeår du er indflyttet i er afsluttet pr. 31. maj sidste år, og beregningerne foretaget med denne beregner vil derfor kun kunne give dig en idé om hvilken indflydelse et evt. á conto-efterslæb har haft på din endelige varmeopgørelse i slutningen af sidste år.

Din indflytningsdato er i fremtiden, så den vil være i et kommende varmeår. Beregningen vil derfor vise indflydelsen på á conto-opsparingen og du kan henvende dig til administrationen for at regulere á conto-betalingen fra indflytningsdatoen.

Din indflytningsdato er i fremtiden. Beregningen vil derfor vise indflydelsen på á conto-opsparingen og du kan henvende dig til administrationen for at regulere á conto-betalingen fra indflytningsdatoen.

Du har indflytningsdato samme dag som varmeåret starter og vil derfor ikke have nogen afvigelse med hensyn til á conto-bidraget !-)
Bemærk!
Beregningen er baseret på et gennemsnitsår og kan derfor kun give en idé om afvigelsen ved den endelige opgørelse.

For at ændre din á conto-varmebidrag skal du henvende dig i administrationen:

KAB
Vester Voldgade 17
1552 København V
Tlf. 33 63 10 00